بیمه بیکاری: محاسبه آنلاین، شرایط، جدول و مبلغ ۱۴۰۳

در این مقاله بیدبرگ، علاوه بر تشریح شرایط دریافت بیمه بیکاری، فرمول، جدول و نحوه محاسبه بیمه بیکاری ۱۴۰۳ آورده شده است. همچنین با استفاده از فرم محاسبه آنلاین بیمه بیکاری می توانید، مدت و مبلغ حقوق بیمه بیکاری برای افراد مجرد و متاهل را، بر اساس سابقه بیمه محاسبه کنید.

با توجه به قانون بیمه بیکاری، به بیمه شده‌ای که بدون میل و اراده بیکار شده، و آماده کار باشد،‌ بیکار گفته می شود. برای این افراد، بیمه بیکاری به عنوان یکی از حمایت‌های تامین اجتماعی در نظر گرفته شده است. بنابراین سازمان تامین اجتماعی مکلف است، به‌بیمه‌شدگانی که طبق مقررات این قانون بیکار می‌شوند مقرری بیمه بیکاری پرداخت نماید. با توجه به اهمیت این موضوع،‌ در این مقاله بیدبرگ علاوه بر ارائه فرم محاسبه آنلاین بیمه بیکاری، شرایط و نکات مهم در زمینه دریافت بیمه بیکاری مطرح شده است. همچنین نحوه ثبت درخواست بیمه بیکاری در سامانه جامع روابط کار توضیح داده شده است.

بیمه بیکاری

محاسبه آنلاین مبلغ بیمه بیکاری ۱۴۰۳

محاسبه مدت و مبلغ بیمه بیکاری ۱۴۰۳


فرم محاسبه آنلاین بیمه بیکاری بیدبرگ، بر اساس فرمول محاسبه بیمه بیکاری،‌ مدت و مبلغ بیمه بیکاری شما را محاسبه می کند. برای دانستن اینکه بیمه بیکاری شما چقدر است، لازم است مزد، تعداد افراد تحت تکفل، سابقه پرداخت حق بیمه در آخرین کارگاه و تعداد ماهی که تاکنون بیمه بیکاری دریافت کرده اید را وارد کنید و بر روی محاسبه حقوق بیمه بیکاری کلیک کنید.

  • در کادر «تعداد افراد تحت تکفل»، تعداد افراد خانواده شامل همسر، فرزندان و یا پدر و مادر تحت تکفل که معاش آنان توسط شما تامین می گردد و دارای حمایت درمانی سازمان تامین اجتماعی به تبع شما می باشند، را وارد کنید.
  • در کادر «تعداد ماه سابقه بیمه»، تعداد ماه سابقه بیمه خود را وارد کنید. برای مشاهده سوابق بیمه می توانید به سامانه eservices.tamin.ir تامین اجتماعی مراجعه کنید.
  • در کادر «تعداد ماه استفاده قبلی از بیمه بیکاری»،‌ مجموع ماه های دریافت بیمه بیکاری در گذشته را وارد کنید. در محاسبه مدت بیمه بیکاری که به شما تعلق می گیرد، سابقه دریافت بیمه بیکاری شما تاثیر دارد.
  • در کادر «دستمزد ماهانه»، متوسط دستمزد سه ماه اخیر خود را وارد کنید. در اینجا منظور از دستمزد ماهانه، مبلغی است که کارفرما بر اساس آن برای شما حق بیمه پرداخت کرده است. این مبلغ هر ماه پس از پرداخت حق بیمه برای شما توسط سازمان تامین اجتماعی پیامک می شود.

آخرین روزی که برای شما لیست بیمه ارسال شده است باید مقارن با آخرین روز قرارداد باشد. یعنی اگر ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ قرارداد به اتمام می رسد،‌ آخرین روز سابقه بیمه شما در لیست بیمه ارسال شده توسط کارفرما،‌ می بایست ۳۱ شهریور ماه باشد. برای راهنمایی در زمینه مشاهده و استعلام سوابق بیمه خود بر اساس لیست بیمه ارسال شده بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

جدول بیمه بیکاری

براساس قانون جدید بیمه بیکاری، مدت زمان تعلق گرفتن بیمه بیکاری به فرد مشمول بر اساس سابقه بیمه وی می باشد. طبق این قانون جمع مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری برای مجردین حداکثر ۳۶ ماه و برای متاهلین یا متکلفین حداکثر ۵۰ ماه بر اساس سابقه کلی پرداخت حق بیمه می باشد.

بر اساس این جدول به منظور دریافت بیمه بیکاری، فرد مشمول باید حداقل 6 ماه سابقه کار در یک کارگاه را داشته باشد. البته این حالت در صورتی است که فرد از کار خود اخراج شود. در صورت اتمام قرارداد کار، حداقل سابقه بیمه برای دریافت بیمه بیکاری ۱۲ ماه می باشد.

همچنین افرادی که هنگام ترک شغل خود 55 سال سن یا بیشتر داشته باشند، به شرط دارا بودن 10 سابقه پرداخت بیمه، می‌توانند تا رسیدن به سن بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند. در اینجا جدول مدت تعلق گرفتن بیمه بیکاری بر اساس سابقه بیمه را قرار داده ایم. در صورتی که به دنبال جدول حقوق بیمه بیکاری ۱۴۰۳ هستید، می توانید با استفاده از فرم محاسبه آنلاین بیمه بیکاری بیدبرگ، مبلغ بیمه بیکاری خود را محاسبه کنید.

جدول بیمه بیکاری ۱۴۰۳
سابقه پرداخت حق بیمه برای مجردین برای متأهلین یا متکفلین
‌از ۶ ماه لغایت ۲۴ ماه ۶ ماه ۱۲ ماه
‌از ۲۵ ماه لغایت ۱۲۰ ماه ۱۲ ماه ۱۸ ماه
‌از ۱۲۱ ماه لغایت ۱۸۰ ماه ۱۸ ماه ۲۶ ماه
از ۱۸۱ ماه تا ۲۴۰ ماه ۲۶ ماه ۳۶ ماه
از ۲۴۱ ماه به بالا ۳۶ ماه ۵۰ ماه

در جدول بیمه بیکاری، مدت استفاده از حقوق بیمه بیکاری، جمعا با احتساب دوره های قبلی دریافت بیمه بیکاری در نظر گرفته شده است.

مبلغ بیمه بیکاری ۱۴۰۳

مبلغ حقوق بیمه بیکاری معادل ۵۵% متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد بیمه شده می‌باشد. به مقرری افراد متأهل یا‌ متکفل، تا حداکثر ۴ نفر از افراد تحت تکفل، و به ازاء هر یک از آنها به میزان ۱۰% حداقل دستمزد افزوده خواهد شد. در نهایت مجموع دریافتی‌ بیمه بیکاری نباید از حداقل دستمزد کمتر، و از ۸۰% متوسط مزد یا حقوق بیمه شده بیشتر باشد. این به این معناست که، مادامی که حقوق بیمه بیکاری محاسبه شده برای فرد، کمتر از حداقل مزد اداره کار باشد، همان مبلغ حداقل مزد اداره کار به وی تعلق می گیرد. برای افرادی که مبلغ حقوق بیمه بیکاری برای آنها بیشتر از حداقل حقوق اداره کار است، سقف بیمه بیکاری، ۸۰ درصد مزد آنها می باشد.

مبنای متوسط مزد در محاسبه مبلغ بیمه بیکاری، برابر با جمع کل دریافتی بیمه شده (که بر اساس آن حق بیمه پرداخت شده) در آخرین 90 روز قبل از شروع بیکاری، تقسیم بر روزهای کار می باشد.

بر این اساس، مبلغ بیمه بیکاری برای افراد مجرد که حداقل حقوق اداره کار را دریافت می کنند، نباید از حداقل دستمزد ماهانه قانون کار کمتر باشد. بنابراین مبلغ حقوق بیمه بیکاری ۱۴۰۳، برای این افراد برابر است با ۷۴,۰۵۰,۵۶۸ ریال می باشد.

مبلغ بیمه بیکاری افراد متاهل که مزد آنها برابر با حداقل حقوق اداره بوده است، نیز در سال ۱۴۰۳ برابر ۷۴,۰۵۰,۵۶۸ می باشد. زیرا طبق ماده ۷ قانون بیمه بیکاری، مقرری بیمه بیکاری برابر است با ۵۵ درصد مزد به اضافه ۱۰ درصد حداقل مزد به ازای هریک از افراد تحت تکفل تا حداکثر ۴ نفر. از آنجایی که این مبلغ برای حداقلی بگیران کمتر از حداقل حقوق می شود،‌بنابراین به همه حداقلی بگیران حداقل حقوق اداره کار تعلق می گیرد. برای محاسبه دقیق مدت و مبلغ بیمه بیکاری برای افراد متاهل می توانید از فرم محاسبه انلاین بیمه بیکاری ۱۴۰۳ بیدبرگ استفاده کنید.

در سال جدید افزایش حقوق اداره کار، باعث افزایش حقوق بیمه بیکاری نیز می شود. بنابراین افزایش حقوق بیمه بیکاری از فروردین ماه ۱۴۰۴ اعمال می شود.

عواقب گرفتن بیمه بیکاری در مقابل مزایای استفاده نکردن از آن

استفاده از بیمه بیکاری حق بیمه شده می باشد، با این وجود ممکن است برخی در مورد استفاده از بیمه بیکاری و عواقب آن نگرانی هایی داشته باشند.

با توجه به اینکه برابر مقررات حاضر، دستمزد و مزایای مشمول کسر حق بیمه در دو سال آخر بر نحوه محاسبه مبلغ مستمری بازنشستگی موثر است، بهتر است که در سال های منتهی به بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده نگردد. یعنی اگر کارگری قبل از بازنشستگی و متصل به بازنشستگی از بیمه بیکاری استفاده نکند، احتمالا حقوق و مستمری بازنشستگی وی نسبت به کسی که از بیمه بیکاری استفاده کرده بیشتر خواهد بود. در غیر اینصورت، جدای از تاثیر بیمه بیکاری در مستمری بازنشستگی، نه تنها استفاده از بیمه بیکاری عواقب خاصی برای بیمه شده نخواهد داشت، بلکه مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه برای وی محسوب می گردد.

گاهی بیمه شده بین اینکه از بیمه بیکاری استفاده کند یا اینکه مجددا مشغول به کار شود، دچار تردید می شود. در چنین شرایطی مزایای استفاده نکردن از بیمه بیکاری و اشتغال مجدد عبارتند از:

  • حقوق بالاتر اشتغال نسبت به مقرری بیمه بیکاری
  • افزایش مدت استحقاق بیمه بیکاری با افزایش سابقه بیمه در آینده
  • حقوق بالاتر بازنشستگی ( این مزیت فقط در سال های منتهی به بازنشستگی تاثیر گذار است )

شرایط دریافت بیمه بیکاری چیست و به چه کسانی تعلق می گیرد

در این قسمت از مقاله بیدبرگ به این سوال پاسخ می دهیم که بیمه بیکاری به چه کسانی تعلق می گیرد. شرایط احراز بیمه بیکاری برای استفاده از این حمایت عبارتند از:

  1. بیمه شده باید مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشد .
  2. بیمه شده بیکار باید بدون میل و اراده بیکار شده و آماده به کار باشد .
  3. بیمه شده بیکار باید ظرف 30 روز درخواست خود را ثبت نماید .
  4. مراجعه بعد از 30 روز، با عذر موجه تا 3 ماه در هیات حل اختلاف کار قابل بررسی می باشد.
  5. کارگران اتمام قرارداد که دارای 1 سال سابقه مستمر در آخرین کارگاه می باشند .
  6. کارگران دائم و یا اخراج در اثنای قرارداد که حداقل دارای 6 ماه سابقه می باشند.

بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیر مترقبه مانند سیل، جنگ، زلزله و آتش سوزی بیکار می شوند، برای دریافت مقرری بیمه، نیاز به داشتن حداقل سابقه پرداخت حق بیمه ندارند و حتی اگر در روز اول کار بر اثر این حوادث بیکار شوند می توانند حقوق بیمه بیکاری دریافت کنند.

علاوه بر این بیمه بیکاری به این افراد تعلق نمی گیرد:

  • تبعه کشورهای خارجی
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی
  • صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه‌شدگان اختیاری.

مدارک لازم برای ثبت نام بیمه بیکاری

مدارک لازم برای تشکیل پرونده بیمه بیکاری عبارتند از:

  • قرارداد یک سال آخر با مهر و امضای کارفرما و امضای کارگر
  • نامه عدم نیاز کارفرما
  • اخذ استعلام سوابق بیمه از شعبه تامین اجتماعی مربوطه
  • اصل شناسنامه + اصل کارت ملی به انضمام کپی آنها
  • کپی آخرین مدرک تحصیلی
  • کارت پایان خدمت برای آقایان

در نامه عدم نیاز برای بیمه بیکاری، بایستی ذکر شود که از تاریخ …. نیازی به حضور شما در این شرکت نمی باشد. لازم است تاریخ فوق یک روز بعد از تاریخ قرارداد و آخرین روز ذکر شده در لیست بیمه باشد. به عنوان مثال اگر تا ۹۷/۱۰/۳۰ قرارداد دارید در نامه قید شود از تاریخ ۹۷/۱۱/۱ نیازی به حضور شما در این مجموعه نمی باشد.

سامانه بیمه بیکاری prkar.mcls.gov.ir

در راستای الکترونیکی شدن خدمات ادارات و سازمان های دولتی، وزارت کار ثبت نام و پیگیری بیمه بیکاری را از طریق سایت سامانه جامع روابط کار به آدرس prkar.mcls.gov.ir ارائه می‌کند. در سامانه آنلاین ثبت درخواست بیمه بیکاری ، کارگران برای درخواست و دریافت بیمه بیکاری نیازی به مراجعه حضوری ندارند، و به صورت اینترنتی تمام مراحل ثبت و درخواست بیمه بیکاری انجام می‌شود.

ثبت درخواست بیمه بیکاری تامین اجتماعی در سامانه روابط کار

همانطور که مطرح شد، برای ثبت نام بیمه بیکاری لازم است به سامانه جامع روابط کار مراجعه کنید. در اینجا مراحل تشکیل پرونده بیمه بیکاری در این سامانه را توضیح می دهیم.

بعد از ثبت نام و ورود به سامانه جامع روابط کار برای ثبت درخواست بیمه بیکاری مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا در داشبورد سامانه جامع روابط کار،‌ بر روی «پنجره واحد خدمات» کلیک کنید.

داشبور سامانه جامع روابط کار

در صفحه باز شده بر روی گزینه «پنجره خدمات» کلیک کنید.

پنجره خدمات سامانه جامع روابط کار

حال از قسمت بیمه بیکاری، و در سطر درخواست بیمه بیکاری،‌ بر روی دکمه «شروع» کلیک کنید.

ثبت درخواست بیمه بیکاری در سامانه جامع روابط کار

در اینجا صفحه به روزرسانی حساب کاربری را مشاهده می کنید. در صورتی که اطلاعات فرم مورد تایید شما می باشد، در پایین صفحه گزینه «مورد تایید است، ثبت درخواست» را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه ارسال در پایین صفحه کلیک کنید.

بروز رسانی حساب کاربری بیمه بیکاری

برای بررسی درخواست بیمه بیکاری توسط تامین اجتماعی، لازم است بعد از تایید اطلاعات حساب کاربری، صفحه «تکمیل فرم درخواست» را نیز در مرحله بعد تکمیل نمایید.

با تایید فرم بروز رسانی حساب کاربری، به صفحه تکمیل فرم درخواست هدایت می شوید. این فرم بخش های مختلفی دارد که در ادامه این مقاله بیدبرگ به توضیح آن خواهیم پرداخت. اولین بخش این فرم که لازم تکمیل شود در قسمت اطلاعات تکمیلی و بخش مربوط به «علت بیکاری» می باشد. در اینجا لازم است، یکی از گزینه های زیر به عنوان علت بیکاری انتخاب شود:

  • تغییر ساختار اقتصادی
    بر اساس تبصره ۱ ماده ۲ قانون بیمه بیکاری،‌ بیمه شدگانی که به علت تغییرات ساختار اقتصادی واحد مربوطه، به تشخیص وزارتخانه ذیربط و تایید شورای عالی کار بیکار موقت‌ شناخته شوند، مشمول استفاده از بیمه بیکاری می باشند.
  • پایان قرارداد
    در صورتی که بعد از پایان قرارداد کار، کارفرما به علت عدم نیاز، قرارداد کار را تمدید نکند، مشمول دریافت بیمه بیکاری می باشید.
  • اخراج
  • اخراج در اثنا قرارداد
    در صورتی که پیش از اتمام مدت قرارداد کارگر اخراج شود، می تواند با داشتن حداقل ۶ ماه سابقه بیمه از مزایای بیمه بیکاری استفاده کند. در این حالت کارگر ابتدا باید در اداره کار علیه کارفرما طرح شکایت کرده و مطالبات خود و بازگشت به کار را درخواست نماید. پس از صدور رای قطعی اداره کار و تشخیص موجه بودن اخراج، کارگر می تواند برای بیمه بیکاری ثبت نام کند.
  • حوادث غیرمترقبه
    بر اساس تبصره ۲ ماده ۲ قانون بیمه بیکاری، بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث قهریه و غیرمترقبه از قبیل سیل، زلزله جنگ، آتش‌سوزی و... بیکار می‌شوند، با معرفی واحد کار و‌ امور اجتماعی محل، می توانند از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند.

ممکن است فرآیند شکایت از کارفرما بابت اخراج باعث گذشتن مهلت یک ماهه ثبت نام بیمه بیکاری شود. در این شرایط برای توجیه موجه بودن تاخیر، لازم است دادخواست بدوی به اداره کار ارائه کرده و رای مربوطه را در زمان ثبت درخواست بیمه بیکاری در سامانه بارگذاری کند.

یکی دیگر از بخش ها این فرم بخش اطلاعات تکمیلی می باشد. در این بخش لازم است تعداد افراد تحت تکفل و همچنین مدت سابقه بیمه در آخرین کارگاه را ثبت کنید. منظور از افراد تحت تکفل در قانون بیمه بیکاری افراد زیر می باشند:

  1. همسر (‌زن یا شوهر)
  2. فرزندان دختر تا زمانی که ازدواج نکرده و فاقد حرفه و شغل باشند.
  3. فرزندان پسر که سن آنان کمتر از هجده سال تمام باشد، و یا منحصرا به تحصیل اشتغال داشته و یا طبق نظر پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی، ازکارافتاده کلی باشند.
  4. پدر و مادر که سن پدر از ۶۰ سال بیشتر باشد، و یا طبق نظر پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی ازکارافتاده کلی باشند، و معاش‌آنان فقط توسط بیمه شده تامین گردد.
  5. خواهر و برادر تحت تکفل در صورت داشتن شرایط مربوط به فرزندان دختر و پسر، مذکور در بندهای ۲ و ۳

به طور خلاصه افراد تحت تکفل عبارتست از افراد خانواده شامل همسر، فرزندان و یا پدر و مادر تحت تکفل که معاش آنان توسط متقاضی تامین می گردد و دارای حمایت درمانی سازمان تامین اجتماعی به تبع وی می باشند.

در بخش اطلاعات بانکی نیز لازم است، شماره حساب و شماره شبای متعلق به خود را در فیلد های مربوطه وارد کنید. بعد از تایید و برقراری مقرری بیمه بیکاری، واریز حقوق به این حساب انجام می شود.

در صورتی که درخواست بیمه بیکاری شما مرتبط با پرونده ای در سامانه جامع روابط کار می باشد، جهت استعلام پرونده خود،‌ در بخش استعلام اطلاعات،‌ گزینه "بلی" را انتخاب نمایید و کلاسه پرونده و شماره دادنامه را در فیلدهای مربوطه وارد کنید.

در قسمت شرایط بیمه بیکاری،‌ لازم است تاریخ شروع بیکاری را وارد نمایید. منظور از تاریخ بیکاری، یک روز بعد از آخرین روز قرارداد كار و يا تاريخ قطع رابطه کاری در مراجع حل اختلاف می باشد.

در نهایت بعد از مطالعه شرایط احراز بیمه بیکاری، در صورتی که شامل یک از موارد هستید تایید را انتخاب کنید و بر روی دکمه ارسال کلیک کنید.

پس از انجام مراحل ثبت‌نام بیمه بیکاری در سامانه جامع روابط کار،‌ پرونده شما به کارتابل کارشناس بیمه بیکاری اداره کار مربوطه وارد می‌شود. کارشناس اداره کار مدارک و شرایط و سوابق بیمه را بررسی می‌کند. در صورتی که همه مدارک و شرایط بیمه بیکاری کامل و صحیح باشند، کارشناس اداره کار گزینه تایید را می‌زند. پس از تایید پرونده توسط اداره کار، پرونده وارد کارتابل کارشناس تامین اجتماعی می‌شود. کارشناس تامین اجتماعی نیز پرونده را بررسی کرده و در صورتی که نقص مدارکی وجود نداشته باشد تایید می‌کند. پس از تایید پرونده توسط کارشناس تامین اجتماعی، مقرری بیمه بیکاری برقرار می‌شود.

پیگیری واریز در سامانه بیمه بیکاری تامین اجتماعی

بعد از برقراری بیمه بیکاری، می توانید برای پیگیری بیمه بیکاری با کد ملی و گذرواژه به سامانه بیمه بیکاری تامین اجتماعی وارد شوید.

برای دریافت راهنمایی در زمینه نحوه پیگیری واریز بیمه بیکاری بعد از تشکیل پرونده بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

دلایل قطع شدن بیمه بیکاری

مقرری بیمه بیکاری یکی از حمایت های تامین اجتماعی است که تحت شرایطی و مقررات خاصی، به افراد بیکار پرداخت می شود. پرداخت این مقرری زمان محدودی دارد، و با پایان مدت زمان استحقاق بیمه شده برای بیمه بیکاری، خاتمه می یابد. علاوه بر این شرایط زیر منجر به قطع بیمه بیکاری می شود:

  • بیمه شده مجددا به کار اشتغال یابد.
  • بیمه شده بیکار بدون عذر موجه از شرکت در دوره های کارآموزی یا سوادآموزی خودداری کند.
  • بیمه شده بیکار از قبول شغل تخصصی خود یا شغل مشابه پیشنهادی خودداری کند.
  • بیمه شده بیکار، مشمول استفاده از مستمری بازنشستگی و یا از کارافتادگی کلی شود و یا فوت نماید.
  • بیمه شده با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار اولیه برگردد.

موارد زیر از نظر تامین اجتماعی مصداق اشتغال مجدد به کار می باشد و بنابراین باعث قطع بیمه بیکاری می شود:

  • کار در تاکسی اینترنتی ( اسنپ و تپسی)
  • داشتن کارتخوان یا درگاه پرداخت اینترنتی فعال (پرونده مالیاتی فعال)
  • سمت مدیرعامل، عضو هیات مدیره، بازرس اصلی یا عل البدل موظف در شرکتی که عدم فعالیت ندارد
  • داشتن نیسان و ماشین های بارکش که پرونده مالیاتی دارند

بازرسی تامین اجتماعی نیز از جمله مواردی است که بعضا می تواند باعث قطع بیمه بیکاری شود. در این موارد بازرس تامین اجتماعی با مراجعه به محل سکونت فرد بیکار،‌ عدم حضور وی را به عنوان اشتغال مجدد به کار در نظر می گیرد. هرچند این مورد از منظر قانونی قابل قبول نمی باشد و قطع بیمه بیکاری به علت بازرسی قابل اعتراض می باشد.

با توجه به موارد مطرح شده، علت سند نخوردن بیمه بیکاری، در زمان معمول هر ماه می تواند قطع بیمه بیکاری باشد. برای اطلاع از اینکه بیمه بیکاری شما قطع شده است یا خیر، می توانید از منوی حمایت های کوتاه مدت تامین اجتماعی و سپس مشاهده درخواست های تعهدات کوتاه مدت، مرحله درخواست بیمه بیکاری خود را بررسی کنید.

شرایط دریافت بیمه بیکاری برای بار دوم

بر اساس قانون بیمه بیکاری ۱۴۰۳، هیچ گونه محدودیتی از لحاظ تعداد و دفعات گرفتن بیمه بیکاری وجود ندارد. بنابراین هر بار که سایر شرایط بیمه بیکاری احراز شود،‌ میتوان از بیمه بیکاری استفاده کرد.

ممکن از این سوال برای شما پیش بیاید که فاصله بین دو بیمه بیکاری چند سال است. در پاسخ به این سوال باید گفت، در قانون بیمه بیکاری محدودیتی برای فاصله بین دو بیمه بیکاری تعریف نشده است. با هر فاصله از گرفتن بیمه بیکاری قبلی، در صورت احراز مجدد شرایط، می توان برای دریافت بیمه بیکاری اقدام نمود. تنها محدودیتی که وجود دارد مجموع ماه های دریافت بیمه بیکاری می باشد. هر چند بار با هر فاصله ای میتوان بیمه بیکاری دریافت کرد، به شرط آنکه مجموع ماه های دریافت بیمه بیکاری برای افراد مجرد بیشتر از ۳۶ ماه و برای افراد متاهل یا متکفل بیشتر از ۵۰ ماه نباشد.

سوالات دیگر در مورد بیمه بیکاری

چنانچه در رابطه با بیمه بیکاری یا قوانین آن سوال دیگری دارید، می‌توانید با دریافت مشاوره تلفنی از متخصصین بیدبرگ اقدام کنید. متخصصین بیدبرگ با سال ها تجربه، مورد شما را با حوصله کامل به صورت دقیق بررسی می کنند و مواردی که در مورد بیمه بیکاری ممکن است برای شما مشکل ایجاد کند را به شما گوشزد می کنند و راهکارهای تخصصی ارائه می کنند.

نوشته شده توسط:

حسین حسینی تبار

مدیر اجرایی بیدبرگ

آخرین بروزرسانی: 04-08-1403

دیدگاه خود را ثبت کنید

موبایل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برای دریافت مشاوره تلفنی بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

دریافت مشاوره تلفنی