ثبت شکایت از کارفرما: متن دادخواست + نحوه تکمیل

در این مقاله بیدبرگ علاوه بر فرم تنظیم آنلاین دادخواست شکایت از کارفرما، نحوه ثبت، اصلاح و انصراف از دادخواست و همچنین بارگذاری مدارک در سامانه جامع روابط کار را به همراه نکات مهم تشریح می کنیم.

ثبت شکایت از کارفرما

تنظیم آنلاین رایگان دادخواست شکایت از کارفرما

تنظیم آنلاین متن دادخواست شکایت از کارفرما


تاریخ و مدت همکاری




با استفاده از فرم تنظیم آنلاین دادخواست شکایت از کارفرما می توانید دادخواست خود را رایگان و به سادگی و مطابق با آخرین قوانین کار و بیمه تامین اجتماعی تنظیم نمایید. در این فرم کافی است علاوه بر نام و نام خانوادگی، نام محل کار و تاریخ شروع و پایان همکاری،‌ خواسته های خود را انتخاب کنید. در تهایت می توانید متن دادخواست شکایت از کارفرما به صورت فایل word و pdf دانلود نمایید.. دادخواست هایی که با استفاده از این فرم می توانید ایجاد نمایید عبارتند از:

  • دادخواست مطالبه حقوق و مزایای کارگر
  • دادخواست مطالبه عیدی و پاداش کارگر
  • دادخواست مطالبه سنوات
  • دادخواست شکایت از کارفرما برای رد نکردن بیمه
  • دادخواست بازگشت به کار اداره کار

مراحل شکایت از کارفرما

در صورتی که کارفرما به تعهدات خود در قبال کارگر عمل نکرده، و حاضر به توافق و سازش با وی نباشد، شکایت از کارفرما می تواند راهگشا باشد. در ابتدا عدم شناخت و آگاهی از فرآیند و مراحل این کار، می تواند با سردرگمی و هدر رفتن وقت و هزینه گزاف همراه باشد. در اینجا مراحل شکایت از کارفرما بابت بیمه، حقوق، اخراج و ... را به طور خلاصه آورده ایم تا با مسیر پیش رو در این راه آشنا شوید:

برای شکایت از کارفرما تا حصول نتیجه باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. ثبت نام، احراز هویت و ورود به سامانه جامع روابط کار
  2. تکمیل فرم دادخواست و ثبت شکایت از کارفرما
  3. ارسال ابلاغیه اداره کار برای کارفرما
  4. حضور در جلسه هیات اداره کار و ارائه دفاعیات
  5. صدور رای توسط هیات تشخیص اداره کار
  6. ابلاغ رای به کارگر و کارفرما
  7. اعتراض به رای (در صورتی که رای اداره کار مورد قبول کارگر یا کارفرما نباشد)

مراحل شکایت از کارفرما بابت بیمه نکردن، حقوق، اخراج و یا شکایت از کارفرما بدون قرارداد تفاوتی ندارد. فقط در هر مورد مدارک لازم و نحوه اثبات ادعا تفاوت دارد. طبیعی است، هرچه مدارک بیشتری برای اثبات رابطه کاری و حقوق و مزایای پرداخت نشده خود داشته باشید، کار شما در این مسیر ساده تر خواهد شد.

در ادامه این مقاله بیدبرگ، نحوه ثبت دادخواست شکایت از کارفرما در سایت اداره کار را تشریح می کنیم.

نحوه ثبت دادخواست شکایت از کارفرما در سایت اداره کار

با تنظیم دادخواست شکایت از کارفرما و ارائه آن به اداره کار، فرآیند رسیدگی به اختلافات بین کارگر و کارفرما آغاز می‌شود. این مرحله از فرآیند دارای اهمیت بسیاری است. زیرا اطلاعات و ادعاهایی که از طرف شاکی در دادخواست ذکر می‌شود، به عنوان پایه و اساس در ادامه رسیدگی به اختلافات مورد استفاده قرار می‌گیرند. همانطور که مطرح شد ثبت دادخواست اداره کار از طریق سامانه جامع اداره کار انجام می شود. در اینجا نحوه تکمیل دادخواست بدوی اداره کار آورده شده است. برای این منظور مراحل زیر را دنبال کنید:

گام اول: به سامانه جامع روابط کار وارد شوید.

گام دوم: پس از ورود در داشبورد بر روی پنجره واحد خدمات کلیک کنید.

پنجره واحد خدمات سامانه جامع روابط کار

گام سوم: بر روی دکمه نمایش در کادر «پنجره خدمات» کلیک کنید.

پنجره خدمات

گام چهارم: در باکس اداره کل روابط کار، ردیف «ثبت - دادخواست بدوی» را پیدا کنید و بر روی دکمه «شروع» جلوی آن کلیک کنید.

ثبت دادخواست بدوی در سامانه جامع روابط کار

گام پنجم: پس از کلیک بر روی ثبت دادخواست بدوی ابتدا صفحه ای تحت عنوان ویرایش پروفایل باز می شود. در این صفحه اطلاعات هویتی و تکمیلی و همچنین اطلاعات تماس و نشانی شما که قبلا در سامانه احراز هویت به ثبت رسیده است نمایش داده می شود.
در این صفحه می توانید نسبت به بروزرسانی حساب کاربری جهت ثبت دادخواست اقدام کنید. در صورتی که اطلاعات حساب کاربری شما نظیر وضعیت تاهل،‌ تعداد فرزند، وضعیت جسمانی و اطلاعات تماس و نشانی نیاز به ویرایش دارد، در این فرم آنها را ویرایش کنید.

گام ششم: در صورتی که اطلاع فرم مورد تایید شما است، برای ادامه مراحل و تکمیل فرم دادخواست، ابتدا تیک «مورد تایید است، ثبت دادخواست» را بزنید و بر روی دکمه «ارسال» در پایین صفحه کلیک کنید. در صورت ارسال موفق فرم ویرایش اطلاعات حساب کاربری این پیام نمایش داده می شود:
«حساب کاربری شما به روز شد. برای ثبت دادخواست بدوی از قسمت تمام ورودی ها، ثبت دادخواست بدوی را انتخاب نمایید.»

ویرایش حساب کاربری سامانه جامع روابط کار

گام هفتم، اطلاعات نماینده: پس از ورود به صفحه دادخواست، اطلاعات هویتی، اطلاعات تماس و نشانی خود که در مرحله پیش تایید نموده اید را مجددا مشاهده می کنید. پس از مشاهده حساب کاربری خود اطلاعات نماینده خواهان (شاکی) را مشاهده می کنید. در صورتی که برای پیگیری دادخواست خود وکیل یا نماینده دارید، در این قسمت گزینه «بلی» را انتخاب کرده و سپس در کادر باز شده اطلاعات نماینده خود را وارد کنید. همچنین می توانید با انتخاب گزینه های حق تجدید نظر خواهی و حق اجرای احکام این اختیارات را به وکیل یا نماینده خود بدهید.
توجه داشته باشید که نماینده مورد نظر ابتدا می بایست در سامانه جامع روابط کار ثبت نام و احراز هویت انجام داده باشد. در غیر اینصورت هنگام ثبت کد ملی وی در سامانه با خطای « دارنده کد ملی وارد شده، به عضویت سامانه جامع روابط کار در نیامده» مواجه می شوید.

توجه: اگر در این مرحله نماینده نداشته باشید می‌توانید بعدا و تا اتمام رسیدگی به پرونده شما، نسبت به انتخاب و معرفی نماینده اقدام نمایید. ضمن اینکه چنانچه نماینده داشته باشید نیز می‌توانید در تمامی مراحل بعد نسبت به عزل یا تغییر نماینده خود اقدام کنید.

گام هشتم : سپس باید به سوال "آیا دادخواست را شخصا تکمیل می کنید"پاسخ دهید در صورتی که گزینه "بله" را انتخاب نمایید ادامه فرم برای شما باز می شود ودر صورتی که گزینه "خیر نماینده تکمیل می کند " را انتخاب نمایید،نماینده شما باید در کارتابل خود اقدام به پر کردن دادخواست شما نماید.

گام نهم، اطلاعات خواهان (شاکی): در این قسمت باید اطلاعات کارگر به عنوان شاکی وارد شود. توجه داشته باشید برای شکایت از کارفرما در قسمت «نوع کاربری خواهان (شاکی)» حتما گزینه «کارگر» تیک خورده باشد.

چنانچه خود "شخصا" شاکی نبوده و نسبت قیم یا ولی خواهان را دارید گزینه مربوطه را انتخاب نمایید. در این حالت باید اطلاعات مولی علیه/تحت قیومت از جمله نام و نام خانوادگی و کد ملی را وارد نموده و برگه قیمومیت و تمام صفحات شناسنامه ولی و کل صفحات شناسنامه مولی علیه/تحت قیمومیت را در قسمت های مربوطه آپلود نمایید.

چنانچه خواهان وارث قانونی باشد باید گزینه مربوط را انتخاب نموده و اطلاعات متوفی از جمله نام و نام خانوادگی و کد ملی متوفی را وارد نموده و مدارک و مستندات مربوط از جمله برگه انحصار وراثت، گواهی فوت و مدارک شناسایی متوفی را در قسمت مربوطه آپلود نمایید.در صورتی که به عنوان وکیل وراث انتخاب شده اید برگه وکالت از وراث را نیز در قسمت مربوطه آپلود نمایید.

گام دهم : مشخصات شغلی کارگر اعم از عنوان شغلی، نوع قرارداد از نظر دائم یا موقت بودن ، میزان سابقه کار در کارگاه مورد شکایت (به ماه و روز) ، میزان مزد (ریال)، میزان مزد دریافتی (ریال)، سابقه کار نزد آخرین کارفرما مخصوص کارگران پیمانکاری (به ماه و روز) و نحوه دریافت مزد را وارد نمایید. اگر در کارگاه مورد شکایت خود بیمه بوده اید، باید گزینه بله را انتخاب نموده و شماره بیمه را وارد نمایید. همچنین برای ثبت شکایت از کارفرما بابت رد نکردن بیمه، در پاسخ به سوال «آیا در کارگاه مورد شکایت بیمه شده اید؟» گزینه خیر را انتخاب کنید.

در قسمت نشانی محل کار باید نشانی دقیق آخرین محل کاری که از آن شکایت دارید را وارد نمایید. در این قسمت به نکات زیر توجه نمایید:

  • مشخصات پستي محل كار خواهان و اقامت خوانده (کارفرما) با ذكر ( خیابان / کوچه / پلاک / واحد) باید ثبت گردد.
  • ارجاع پرونده به اداره کار مربوطه بر اساس منطقه شهرداری می باشد. بنابراین می بایست در انتخاب منطقه شهرداری دقت نمایید .
  • آدرس ثبت شده محل کار، می بایست با منطقه شهرداری مطابقت داشته باشد. در غیر اینصورت دادخواست شما برگشت می خورد و لازم است با توجه به آدرس ثبت شده از محل كار به اصلاح منطقه شهرداري اقدام نماييد.
  • چنانچه پلاک نشانی محل کار دارای ممیز می باشد مثلا 2/12، باید بجای ممیز از خط تیره یا نقطه استفاده نمایید.

در صورتی که هر یک از این موارد مطرح شده رعایت نشود، دادخواست شما به علت عدم تایید برگشت می خورد.

گام یازدهم، اطلاعات خوانده (طرف شکایت): اطلاعات کارفرما خود را در کادر بعد وارد کنید. این اطلاعات شامل: نام و نام خانوادگی کارفرما یا مدیر عامل یا مدیر تصفیه ، نام کارگاه یا شرکت، شماره تلفن ثابت دفتر مرکزی یا کارگاه (به همراه درج کد) می باشد.

اگر کارفرمای شما در یک کارگاه بیش از یک شخص (کارفرمای حقیقی) است، گزینه «افزودن خوانده» را انتخاب کرده و مشخصات آن شخص را نیز وارد کنید.

گام دوازدهم : عنوان خواسته و شرح خواسته را درج نموده و چنانچه در خصوص شکایت خود مدارک و مستنداتی دارید در قسمت مربوطه آپلود نمایید.

گام سیزدهم: در نهایت بر روی دکمه ارسال کلیک کنید. در صورتی که ارسال درخواست با موفقیت انجام شود، کادر زیر نمایش داده می شود.

پیام موفق ثبت دادخواست اداره کار

همچنین پیامک زیر مبنی بر ثبت موفق دادخواست را دریافت خواهید کرد:

کاربر گرامی

دادخواست شما با موفقیت در سامانه جامع روابط کار ثبت شد.

شما می توانید از طریق همین سامانه از وضعیت دادخواست خود مطلع شوید.

کلاسه پرونده:

https://prkar.mcls.gov.ir

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

شرح خواسته در دادخواست شکایت از کارفرما

در این قسمت از مقاله بیدبرگ درباره خواسته و شرح خواسته در فرم دادخواست اداره کار صحبت می کنیم.

در شرح دادخواست شکایت از کارفرما باید نکات زیر را رعایت کنید:

  • خواسته شفاف اعلام شود.
  • خواسته می‌بایست معلوم باشد.
  • خواسته می‌بایست به دعوای طرح شده مرتبط باشد.
  • اگر چند خواسته دارید،‌ لازم است هر یک از خواسته ها به صورت شفاف در بند های جداگانه مطرح شوند.

به عنوان مثال در متن شکایت از کارفرما بابت بیمه نکردن، «الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه ایام کارکرد به سازمان تامین اجتماعی، به استناد ماده ۱۴۸ قانون کار و ماده ۳۶ قانون بیمه تامین اجتماعی»، یک خواسته شفاف و معلوم می باشد که می تواند به صورت مجزا در یک بند جداگانه در دادخواست ذکر شود. همچنین در متن دادخواست شکایت از کارفرما بابت اخراج، لازم است خواسته خود را به صورت شفاف بیان کنید. خواسته شما می تواند درخواست بازگشت به کار باشد یا تسویه حقوق و مزایا و عیدی و سنوات و یا همه موارد با هم. فقط توجه کنید که هر خواسته در بندی جداگانه مطرح شود.

برای تنظیم آنلاین و رایگان متن دادخواست شکایت از کارفرما با توجه به خواسته های خود بر روی لینک زیر کلیک کنید:

در اینجا یک نمونه متن دادخواست شکایت از کارفرما در اداره کار، که با استفاده از این فرم تنظیم شده، آورده شده است:

ریاست محترم هیات تشخیص

با سلام

احتراماً به استحضار می رساند، اینجانب علی اکبری از تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۰ تا ۱۴۰۳/۰۸/۳۰ در شرکت ... مشغول به کار بوده ام. با توجه به اینکه کارفرما نسبت به ایفای تعهدات توافق شده با اینجانب عمل ننموده است، لذا درخواست رسیدگی و صدور رای مبنی بر مطالبات قانونی خود به شرح زیر را دارم:

  1. بازگشت به کار سابق به علت اخراج غیر موجه و غیر قانونی، به استناد ماده ۲۹ قانون کار
  2. الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه ایام کارکرد به سازمان تامین اجتماعی، به استناد ماده ۱۴۸ قانون کار و ماده ۳۶ قانون بیمه تامین اجتماعی
  3. پرداخت حقوق تسویه نشده
  4. پرداخت عیدی تسویه نشده به استناد ماده واحده قانون تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاه‌های مشمول قانون کار

پیگیری شکایت از کارفرما در سامانه اداره کار

پس از انجام مراحل ثبت‌ دادخواست و بارگذاری مدارک، می‌توانید از خدمات سامانه، مانند پیگیری وضعیت پرونده، استفاده کنید. همچنین امکان دریافت و مشاهده ابلاغیه الکترونیکی نیز برای کارگر و کارفرما وجود دارد. برای پیگیری پرونده بعد از ثبت دادخواست در سامانه جامع روابط کار از طریق صفحه تمام ورودی های من به بخش های زیر دسترسی خواهید داشت:

  • مشاهده دادخواست
  • ارسال و مشاهده مدارک ، لوایح و درخواست ها
  • انتخاب ، تغییر و عزل نماینده
  • انصراف دادخواست
  • اصلاح دادخواست در صورت برگشت به علت عدم تایید

نحوه بارگذاری مدارک در سامانه جامع روابط کار

امکان بارگذاری مدارک و مستندات مرتبط با شکایت در سامانه وجود دارد. بارگذاری مدارک هم در مرحله ثبت دادخواست امکان پذیر می باشد و هم بعد از ثبت دادخواست و تا پیش از جلسه رسیدگی اداره کار. برای بارگذاری مدارک در حین ثبت دادخواست، در قسمت «بارگذاری مدارک» مانند تصویر زیر بر روی «browse» کلیک کنید:

بارگذاری مدارک در سامانه جامع روابط کار

سپس فایل خود را برای بارگذاری انتخاب کنید. مانند تصویر در کادر بازشو «موضوع»، می توانید یکی از موضوعات زیر را انتخاب کنید:

  • قرارداد کار
  • لیست حضور و غیاب
  • پرینت بانکی
  • گواهی اشتغال
  • برگ تسویه حساب
  • لایحه دفاعیه
  • استعلام بیمه
  • برگ مرخصی
  • استشهادیه
  • گزارش کلانتری
  • برگ ماموریت
  • نامه عدم نیاز
  • حکم کارگزینی
  • فیش حقوقی
  • سایر
بارگذاری مدارک در سامانه جامع روابط کار

برای ارسال و مشاهده مدارک، لوایح و درخواست ها بعد از ثبت دادخواست می توانید به صورت زیر عمل کنید:

  1. بر روی پنجره واحد خدمات کلیک کنید
  2. کارپوشه ها را انتخاب کنید
  3. از بخش فهرست خدمات، تمام ورودی های من را انتخاب کنید
  4. در جدول باز شده بر روی «ارسال و مشاهده مدارک ، لوایح و درخواست ها» کلیک کنید.
  5. در صفحه باز شده می توانید تمام لوایح ،مدارک و درخواست هایی که تاکنون توسط طرفین (کارگر و کارفرما) بارگذاری شده اند، را مشاهده کنید. همچنین در قسمت «بارگذاری لوایح ، مدارک و درخواست های جدید» می توانید نسبت به بارگذاری مدارک جدید اقدام کنید.

ویرایش یا انصراف از دادخواست در سامانه جامع روابط کار

ممکن است شاکی پس از ارائه دادخواست متوجه شود که عناوین و خواسته های درج شده در دادخواست یا ناقص بوده یا اضافه بوده و یا نیاز به تغییر دارند و بحث افزایش، تغییر و کاهش خواسته در سامانه جامع روابط کار مطرح می‌شود. همچنین در صورتی که از شکایت خود منصرف شود می تواند با تکمیل فرم انصراف از شکایت در سامانه جامع روابط کار، شکایت خود از کارفرما را لغو کنید و آن را از جریان دادرسی خارج کنید.

در دو حالت ممکن است نیاز به اصلاح دادخواست اداره کار باشد:

  1. کارگر بعد از ثبت دادخواست و بررسی توسط سامانه با خطای «برگشت دادخواست جهت اصلاح» مواجه شود.
  2. بعد از ثبت دادخواست قصد کاهش، افزایش و یا تغییر خواسته را داشته باشید.

اصلاح دادخواست اداره کار به علت برگشت توسط سامانه

بعد از ثبت موفق دادخواست در سامانه روابط کار، دادخواست شما مورد بررسی قرار می گیرد. اگر در تکمیل اطلاعات دادخواست و یا شرح دادخواست ایرادی باشد، این موضوع از طریق پیامک به اطلاع شما می رسد. پیامک برگشت دادخواست به این صورت می باشد:

کاربر گرامی

دادخواست شما نیاز به اصلاح دارد.

شما ظرف مدت 48 ساعت فرصت دارید با مراجعه به کارتابل خود در سامانه جامع روابط کار، نسبت به رفع نقص و ارسال مجدد دادخواست اقدام نمایید.

در غیر اینصورت دادخواست شما ابطال می گردد.

کلاسه پرونده:

https://prkar.mcls.gov.ir

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

در صورتی که بعد از دریافت این پیامک، طی 48 ساعت اقدام به اصلاح ایرادات در دادخواست خود نکنید، دادخواست شما رد و ابطال می شود.

برای اصلاح دادخواست شکایت از کارفرما در سامانه جامع روابط کار، در کارپوشه خود بر روی تمام ورودی های من کلیک کنید. همانطور که در تصویر زیر ملاحظه می کنید، ردیفی تحت عنوان «اصلاح دادخواست» اضافه شده است. با کلیک بر روی آن وارد فرآیند ویرایش دادخواست می شوید.

اصلاح دادخواست شکایت از کارفرما

در صفحه باز شده در کادری با عنوان «علت عدم تایید» دلایل برگشت دادخواست مشخص شده است. به عنوان مثال در تصویر زیر،‌ علت عدم تایید و برگشت دادخواست، عدم ثبت مشخصات پستي محل كار خواهان و اقامت خوانده با ذكر ( خیابان / کوچه / پلاک / واحد) عنوان شده است.

برگشت و عدم تایید دادخواست اداره کار

در پایین این کادر، فرم ثبت دادخواست بدوی که قبلا ارسال کرده اید قرار داده شده است. در این فرم ایرادات مطرح شده را برطرف کنید و با کلیک بر روی دکمه ارسال، فرم دادخواست اصلاح شده را ارسال کنید.

فقط توجه داشته باشید که برای اصلاح فرم، همانند تصویر بالا، حتما تیک «اصلاح گردد» فعال باشد.

ویرایش دادخواست به منظور کاهش، افزایش یا تغییر خواسته

بر اساس ماده 63 آیین دادرسی کار امکان تغییر یا افزایش خواسته از طرف خواهان وجود دازد. اما پس از ثبت دادخواست توسط کارگر، دادخواست ارائه شده در سامانه جامع روابط کار قابل ویرایش و تغییر نخواهد بود. در صورتی که شاکی پس از ثبت دادخواست نیاز داشته باشد به خواسته های خود اضافه کند و یا خواسته های خود را تغییر دهد، می تواند تا قبل از اتمام جلسه اول رسیدگی، افزایش خواسته را طی یک لایحه جداگانه در سامانه بارگذاری کند. بنابراین می توان گفت نحوه اصلاح دادخواست در سامانه جامع روابط کار، همان ارسال لایحه جدید می باشد.

به عنوان مثال اگر کارگری در دادخواست اولیه سنوات، عیدی و پاداش و مانده مرخصی خود را مطالبه کرده باشد. سپس بخواهد حق مسکن و حق اولاد را نیز اضافه کند، می تواند طی یک لایحه تا پیش از اتمام جلسه اول رسیدگی و به صورت مکتوب این خواسته را به خواسته های قبلی خود اضافه کند. همچنین در جلسه اول رسیدگی کارگر می تواند به صورت شفاهی خواسته های جدید را مطرح کند تا در اظهارات شاکی در صورتجلسه درج شود. روش دیگر برای مطالبه خواسته‌های باقی مانده که در دادخواست ذکر نشده این است که یک دادخواست جدید برای آن خواسته ها ثبت کند.

انصراف از شکایت در سامانه جامع روابط کار

بر اساس ماده ۶۶ آیین دادرسی کار خواهان می تواند تا قبل از صدور رای، دادخواست یا دعوای خود را مسترد دارد. در این صورت قرار ابطال دادخواست صادر خواهد شد.

پس از ثبت دادخواست، درخواست شما در حال رسیدگی قرار می گیرد. در صورتی که از ادامه رسیدگی به دادخواست شکایت از کارفرما منصرف شده اید، تا قبل از صدور رای فرصت دارید از دادخواست شکایت خود انصراف دهید. برای این منظور می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. در سامانه جامع روابط کار از منوی پنجره واحد خدمات، گزینه کارپوشه را انتخاب کنید.
  2. سپس در باکس «فهرست خدمات» بر روی «تمام ورودی های من» کلیک کنید.
  3. در جدول تمام ورودی های من، گزینه «انصراف دادخواست» را انتخاب کنید.
  4. در فرم انصراف دادخواست، تیک گزینه «درخواست استرداد و لغو دادخواست را دارم» باید فعال باشد.
  5. در این صفحه فرم دادخواستی که قصد انصراف از رسیدگی آن را دارید، به شما نشان داده می شود. برای انصراف از درخواست شکایت، دکمه ارسال " در پایان فرم را انتخاب نمایید.
انصراف از دادخواست شکایت از کارفرما

سوالات دیگر در مورد دادخواست شکایت از کارفرما

چنانچه در رابطه با دادخواست شکایت از کارفرما یا قوانین آن سوال دیگری دارید، می‌توانید با دریافت مشاوره تلفنی از متخصصین بیدبرگ اقدام کنید. متخصصین بیدبرگ با سال ها تجربه، مورد شما را با حوصله کامل به صورت دقیق بررسی می کنند و مواردی که در مورد دادخواست شکایت از کارفرما ممکن است برای شما مشکل ایجاد کند را به شما گوشزد می کنند و راهکارهای تخصصی ارائه می کنند.

نوشته شده توسط:

حسین حسینی تبار

مدیر اجرایی بیدبرگ

آخرین بروزرسانی: 07-09-1403

دیدگاه خود را ثبت کنید

جدیدترین راه برگ ها


برای دریافت مشاوره تلفنی بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

دریافت مشاوره تلفنی